Вујко: Звездина породица заједно ради на очувању природе

Вујко: Звездина породица заједно ради на очувању природе

 Џудисти Црвене звезде данас су у оквиру прославе 78. рођендана црвено-беле породице, учествовали у великој акцији у оквиру које је засађено 34 саднице бора и јеле у Парку пријатељства у Београду. Симболично, број новозасађених младих борова и јела, једнак је броју клубова које функционишу под окриљем нашег трофејног Спортског друштво Црвена звезда. 

Стојан Вујко, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда поздравио је и обратио се представницима клубова, младим такмичарима, спортским пријатељима као и припадницима медија. 

-Драги моји Звездаши, окупили смо се данас у Парку пријатељства да посадимо 34 саднице борова и јела. Чланови Спортског друштва Црвена звезда, 34 клуба су данас овде и желим да вас све поздравим. Шаљемо поруку да смо породица, да смо заједно и да треба да растемо заједно. Оно што је јако важно, да радимо на очувању природе, јер свима нама је потребно здраво окружење. Посебно бих нагласио да у овом тренутку, поред тога што смо засадили саднице у Парку пријатељства, у још 44 града, у Словенији, Републици Српској, Црној Гори и Србији садимо борове и јеле. Живела Звезда! Живела Србија! – истакао је Стојан Вујко.

Стојан Вујко, председник Скупштине СД који је и дугогодишњи председник Управног одбора ЏК Црвена звезда, посебно је истакао да је поносан на резултате наших џудиста. 

-Велика је част да смо изабрани за најбољи клуб Спортског друштва Црвена звезда. Бити најбољи међу својима, у породици трофејних клубова, да признамо, то је можда некада и најтеже. Поред тога, сутра на наш 78 рођендан Спортског друштва, џудисте Црвене звезде очекује Првенство Србије за сениоре и сениорке, тако да очекујем да ћемо сутра поновити успех и освојити златно одличје - закључио је Стојан Вујко.

Црвено бела џудо породица у великом броју одазвала се акцији СД Црвена звезда. Предвођени Стојаном Вујком председником Скупштине Спортског друштва и првим човеком Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда, Милан Вујко, потпредседник УО нашег клуба, Никола Николић спортски директор, Владан Гачић, генерални секретар, тренери Давор Колунџић, Андрија Ђуришић и наши млади такмичари посадили су младу јелу. Мина Гачић, кадеткиња и трофејна узданица црвено белих истакла је да је поносна што је данас представљала наш клуб.

-Дивна акција која носи поруку заједништва а нас младе учи да увек водимо рачуна о природи рекла је Мина Гачић. 

Сличне вести
Последње вести