Статистике
VVII-
Лига шампионаЛига шампиона2322
Европска лигаЕвропска лига111
Супер лига СрбијеСупер лига Србије1342
Прва лига СрбијеПрва лига Србије11
Првенство СрбијеПрвенство Србије59601259168
Светско првенствоСветско првенство11353
МастерсМастерс11
Европско првенствоЕвропско првенство1410161317
Гренд СлемГренд Слем58181617
Гранд ПриГранд При58162822
Олимпијада младих - ЕЈОФОлимпијада младих - ЕЈОФ211
Континентални опенКонтинентални опен7412169
Континентални купКонтинентални куп4037755649
Медитеранске игреМедитеранске игре111
УниверзијадаУниверзијада2
Балканско првенствоБалканско првенство3231
1501382772321891
Резултати

Притисните на број за приказ резултата.