​Признања СД историском успеху бронзаних џудиста Црвене звезде

​Признања СД историском успеху бронзаних џудиста Црвене звезде

Спортско друштво Црвена звезда доделило је признања џудистима који су освојили бронзану медаљу на Европском клупском првенству у Холандији протеклог викенда.

Генерални секретар СД Црвена звезда Игор Милојевић поздравио је освајаче бронзане медаље.

- Велика ми је част и задовољство да испред Спортског друштва Црвена звезда поздравим освајаче бронзане медаље на Европском клупском првенству. Џудисти су свим звездашима улепшали новогодишње празнике и обрадовали нас још једним европским признањем. Дали су нам подстрек да Црвена звезда у будућности, као што смо на почетку ове године и рекли, за једну лепу и одличну перспективу рада - рекао је Игор Милојевић, а потом је додао:

- У име свих звездаша желим да вам се захвалим на историјској победи. Имам ту част да у име Спортског друштва Црвена звезда предам плакете "70 година радости". Надам се да ће вам оне дати подстрек да и у будућности правите врхунске резултате и да добијемо освајаче олимпијских медаља испред Црвене звезде - истакао је Милојевић.

Генерални секретар Црвене звезде је потом уручио плакете "70 година радости" Страхињи Бунчићу, Предрагу Николајевићу, браћи Стефану и Немањи Мајдов, Бојану Дошену, Дмитрију Герасименку и тренеру Андрији Ђуришићу.

Присутне је након свечане доделе признања поздравио председник Џудо клуба Црвена звезда Стојан Вујко.

- Прво бих желео да се захвалим нашим спортистима, нашим џудистима. Хтео бих да напоменем да је 2014. година за нас била свакако историјска. Ове године смо постигли значајне резултате, а то је почело сребрном медаљом коју је освојио Стефан Мајдов на Олимпијским играма младих. Успеси су се наставили на Европском првенству за јуниоре када је Немања Мајдов освојио прво место, а Стефан треће. Као круна свега је дошло треће место на Европском клупском првенству - рекао је Вујко.

Уследило је заједничко фотографисање, а потом су џудисти Црвене звезде заједно уживали у слављеничкој торти.

Сличне вести
Последње вести