​Немања Мајдов: Време ради за мене

​Немања Мајдов: Време ради за мене

Немања Мајдов трофејни репрезентативац Србије и првотимац Црвене звезде одлично је почео учешче на Гран слему у Токију. У првом колу Мајдов је ипоном савладао Виктора Ахиавоа из Гане. Учимата коју је српски репрезентативац пласирао запечатила је победника овог дуела. У другом мечу противник нашем Немањи био је одлични Француз , шести на ЊЛ Аксел Клергет.  Ипак Француз овога пута није био  толико бољи од српског репрезентативца. У Токију  једини елемент који је Французу донео победу су арбитри, и то сасвим сигурно ради имена и велике репутације. 

Немања је успио да неутралише Клергетове нападе, поучен искуством са ГС из Абу Дабија, али сасвим је сигурно да је искусни Француз ову борбу извукао искључиво на  име и репутацију. 

-Све је ово велики и дуг процес, кроз који се мора проћи, да бисмо остварили своје циљеве. Сјајно сам кренуо у нешто са свим ново за мене. Не бојим се нимало лоших ствари, јер најбоље излази из њих. Био сам близу да га савладам Клергеа. До друге казне имао сам оно што ми је недостајало у Абу Дабију  и све је ишло добро. Ипак, добио сам казне а да нико у дворани није знао  зашто. Клерге је врхунски борац, али у два меча сам изгубио на ситницу од њега. Најгоре је када изгубиш, а не знаш ни како си изгубио. Ипак  тек сам почео, време ради за мене, а са тим долазе и велике побједе- истакао је Немања Мајдов. 

Немања Мајдов наставља боравак у Токију где ће остати на тренинг кампу заједно са Милицом Николић и Стефаном Мајдовим у склопу припрема за Лигу шампиона 17. децембра у Београду у дворани Александар Николић.  

Сличне вести
Последње вести