Наш Немања Мајдов на Јахорини брусио форму за светски испит

Наш Немања Мајдов на Јахорини брусио форму за светски испит

Немања Мајдов репрезентативац Србије и узданица Црвене звезде, с правом један од најбољих младих џудиста на међународној сцени, успешно је завршио припреме за Светско сениорско првенство које га од 24 до 30. августа очекује у Астани у Казахстану.

-Припреме на Јахорини су одлично урађене. Све тече по плану. Мој тренер Љубиша Мајдов и медицински тим са Александром Јаковљевићем на челу, прате сваки корак у раду –рекао је актуелни јуниорски шампион Европе Немања Мајдов.

О тешком периоду који је иза њега млади српски шампион каже:

-Повреда ми је доста тога променила , али шта да се ради. Ова читава година је један период под називом "жртвуј оно што јеси за оно што ћеш постати", период који морам проћи прије или касније, а ја сам то изабрао одмах. Сваки Гран при и Гран слем доносе ми бодове за Рио. То су најјачи турнири за сениоре, тако да на њих идем да би остварио што више победа I тако оверио визу на Рио. На свако такмичења идем са надом и вером у Бога да освојим медаљу, колико год то тешко и нереално изгледало, увек треба високо циљати – истакао је Немања Мајдов.

Круна сениорске такмичарске сезоне за ову 2015. је Светско првенство у Астани у Казахстану.

-Увек дајем максимум и то је добро познато. На свако такмичење одлазим само са једним циљем а то је победа.

Уз СП у Астани Мајдова очекује и одбрана титуле првака Европе за јуниоре у Оберварту као и СП за јуниоре у Абу Дабију.

- Идемо корак по корак. Завршио сам базичне припреме на Јахорини, за Светско првенство за сениоре у Казахстану, а уједно то ће бити и припреме за јуниорско првенство Европе и света у Оберварту, односно Абу Дабију - истакао је Мајдов

Сличне вести
Последње вести