Милица Николић бронзана на Европском опену у Софији

Милица Николић бронзана на Европском опену у Софији

Бронзаном медаљом на Европском опену у Софији, Милица Николић репрезентативка Србије и узданица Црвене звезде на најбољи начин је почела такмичарски поход у овој 2015. години. 

У дуелу за бронзано одличје, у тешком мечу са одличном румунском џудиткињом Виолетом Думитру Милица Николић је још једном доказала да је створена за велика дела. Борба за медаљу до самог краја је била неизвесна. На само 30 секунди наша Милица Николић контрирала је Румунку и заслужила њазари а тиме и прву медаљу у 2015. години. 

На путу до трећег степеника победничког постоља Николићева је остварила четири победе. Блистала је у дуелима са Туркињом Сенхаз Гуз а затим и са Катсиарјном Накхајенка из Белорусије,  Победнички низ наставила је и победом над Румунком Александром Поп. Николићева је румунску џудоку савладала ипоном и то учи мата техником. Овом победом Милица Николић се пласирала у репасаж и борбу за бронзано одличје. У мечу који је одлучивао о освајачу медаље Звездина џудисткиња је још једном доказала зашто је у врху европске сцене у конкуренцији до 48 килограма. 

-Пресрећна сам јер сам данас одлично радила и што сам медаљом почела такмичења на међународној сцени -рекла је за сајт ЏК Црвена звезда Милица Николић. 

Сличне вести
Последње вести