Још једно признање за Немању Мајдова

Још једно признање за Немању Мајдова

Немања Мајдов трофејни млади српски џудиста, репрезентативац Србије и узданица Црвене звезде од ове године у Бундес лиги браниће боје ТСВ Абенсберга.

-Ангажман у Абенсбергу је још једно признање. Када су у питању друга такмичења ван Бундес лиге све остаје као и до сада, поносан сам јер сам члан моје шампионске Црвене звезде рекао је Немања Мајдов.

Сјајни резултати на најбољи начин су препоручили српског џудисту и то у тренутку када су у немачком клубу содлучили за подмлађивање екипе за Бундеслигу. После Илиадиса, Зантарије и Стивенса и других, одлука је да се ове године у Бундес лиги такмиче са новом генерацијом џудиста.

Поред Мајдова боје Абенсберга браниће неки од најбољих домаћих такмичара, Свен Мареш, Себастијан Сеидл, Марк Одентал као и олимпијски шампион Фабио Базиле, Чех, Лукас Крпалек, затим Италијан Елиос Манци, сребрени из Рио де Жанеира Рустам Орујов из Азербејџана, сјајни Грузијци, Бека Гвинијашвили и Зебеда Реквијашвили, бронзани из Рија Сасон Ор, и многи други из самог врха овог спорта. Такмичење у Бундеслиги стартује у априлу. 

Сличне вести
Последње вести