​Џудо савез Србије потписао уговор са компанијом „Дива“

​Џудо савез Србије потписао уговор са компанијом „Дива“

Врхунски резултати српских џудиста, светско злато Немање Мајдова освојено у Будимпешти затим европска круна Александра Кукоља из Варшаве као и дугачку листа медаља Орлова, освојених на међународној такмичарској сцени у свим узрастним категоријама, потврдјени су и новим чланом пула спонзора Џудо савеза Србије, компанијом „Дива дурмиторска изворна вода“ из Шавника.

Потписивањем уговора између Ивана Тодорова, председника Џудо савеза Србије и Љуба Перишића из компаније „Дива дурмиторска изворна вода“ пред бројним представницима седме силе у седишту националног Савеза у Страхињића бана 73а озваничена је сарадња.

-Част и задовољство ми је што сам на челу Џудо савеза Србије где имам прилику да сарађујем са дивним спортистима и дивним људима али и изузетним пријатељима који помажу Џудо савез Србије. Изузетно ми је драго да сада и званично објавим да ће компанија „Дива дурмиторска изворна вода“ у периоду до Токија 2020. године бити официјелна вода Џудо савеза Србије. Надам се да ће после напорних и исцрпљујућих тренинга, Дива вода допринети резултатима које ћемо остварити у наредном периоду. Још једном бих се захвалио господину Перишићу јер су препознали резултате Џудо савеза Србије. Желео бих да истакнем пред свима вама да Џудо савеза Србије представља озбиљну организацију и са резултатима тренутно спадамо у групу најтрофејнијих спортова у Србији- рекао је Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије.

У име компаније „Дива- дурмиторска изворна вода“ представницима медија обратио се и први човек компаније Љубо Перишић.

-У име компаније Дива и своје лично име желео бих да се захвалим господину Тодорову и Џудо савезу Србије. Част је бити уз шампионе. Уједно са шампионима се врло лако договорити. Тако је и наш договор трајао врло кратко. Биће нам част и задовољство да будемо уз Џудо савез и џудисте Србије- рекао је Љубо Перишић. 

Сличне вести
Последње вести