Звездини првотимци пробијају лед на Европском купу у Дубровнику

Звездини првотимци пробијају лед на Европском купу у Дубровнику

Звездини џудисти после осам месеци паузе због добро познате ситуације изазване пандемијом корона вируса настављају са такмичарским обавезама. На наставак сезоне најдуже су чекали спортисти у борилачким спортовима. Звездини џудисти у националном кимону учествоваће на Европском сениорском купу у Дубровнику што ће уједно бити и прво такмичење после скоро осам месеци паузе која је уследила због пандемије корона вирусом.

Такмичење у Дубровнику окупиће115 такмичара у женској и мушкој конкуренцији из шест држава. На Европском купу боје Србије браниће наши првотимци Страхиња Бунчић, Милан Бунчић, Стефан Мајдов, Александар Рајчић, Матеја Стошић, Андреа Стојадинов, Ања Обрадовић и Ђурђина Радмиловић.

Учешће на Европском сениорском купу у Дубровнику биће одржано према свим правилима прописаним од стране струке. Сви такмичари као и до сада када су учествовали на тренинг камповима у Србији, и на такмичење под окриљем ЕЈУ одлазе са урађеним пцр тестовима. Сви сем такмичара имају маске и носе их све време као и тренери и судије на борилишту, као и у сали за загревање. Без маске ће једино бити такмичари на борилишту. 

Сличне вести
Последње вести