Звездини кадети одушевили, Емилија и Јован златни, Марко од бронзе

Звездини кадети одушевили, Емилија и Јован златни, Марко од бронзе

Златни викенд за Звездине кадете. На Првенству Србије у београдским Шумицама Емилија Лабовић ( до 52 кг)  и Јован Вулин ( до 81 кг)  одушевили су све љубитеље џудоа и навијаче нашег клуба златним медаљама док је Марко Трифуновић ( до 73 кг)  освојио бронзано одличје. 

Емилија Лабовић наставила је са одличним резултатима и у конкуренцији до 57 килограма освајањем још једног златног одличја, али овога пута на Првенству државе.  

-Заиста одличан резултат за Емилију, која је права вредница  и овом приликом јој честитам. Ово је резултат за који је дуго радила и тренирала. Треба имати у виду да је имала и мали пех пред Првенство, задобила је повреду. Ипак, чак ни ова ситуација је није омела да дође до најсјаније медаље- рекао је Давор Колунџић, тренер Емилије Лабовић. 

За Емилију Лабовић која је у другој години кадета златна медаља је дошла у право време, као резултат великог рада и залагања. 

-Пресрећна сам јер се остварило све за што сам радила ових протеклих година. Све противнице су биле добре али је моја жеља да се попнем на највиши степеник победничког постоља била јача. Захвалила бих се свима у клубу на подршци а посебно мом тренеру Давору Колунџићу који је веровао у мене- истакла је Емилија Лабовић. 

Наш Јован Вулин у конкуренцији до 81 килограма био је неприкосновен. Максимални учинак довели су младог Звездиног џудисту на место резервисано за шампиона. 

-Заиста сам имао добре противнике и тешке мечеве али успео сам да их све победим. Било је убедљиво о чему најбоље говори податак да сам у четири меча све победе остварио ипонима. Сада је ред на међународну сцену и Европске купове- истакао је Јован Вулин. 

Марко Трифуновић у категорији до 73 килограма поновио је резултат са прошлогодишњег Првенства Србије. 

-Остао сам у самом врху што је добро али мислим да сам могао до злата али то ћу оставити за следећу годину. Ипак сада имам могућност да изборим место у репрезентацијиЕвропски куп у Загребу је прва прилика за то - истакао је Марко Трифуновић. 

Задовољство оствареним резултатом није крио ни Саша Трпковић, тренер ЏК  Црвена звезда. 

-Честитке свим такмичарима на оствареним резултатима. Уз Емилију, Јована и Марка и Илија Бунчић био је на корак од медаље, остварио је пласман на пето место. Све честитке освајачима медаља -истакао је Саша Трпковић. 

Сличне вести
Последње вести