Звездини џудисти угостили шампионе провинције Лиаонинг

Звездини џудисти угостили шампионе провинције Лиаонинг

Да се добар глас далеко чује најбољи су доказ џудисти Црвене звезде, актуелни првопласирани на клупској ранг листи Европске џудо уније којима је у у госте дошао најбољи тим провинције Лиаонинг. Спортски пријатељи из Народне републике Кине пожелели су да са најбољим клубом у Европи размене искуства а уједно стваре и нова пријатељстава. 

Звездини џудисти угостили су кинеску екипу на добро познатој адреси, у Љутице Богдана где брусе форму на тренинг кампу. О снази кинеског Клуба најбоље говори податак да су џудоке Лиаонинга шампиони истоимене провинције која броји за наше прилике фантастичних 44 милиона становника. 

У Спортском центру Шумице, добро познатом храму џудоа, у пријатељском мечу између Црвене звезде И Лиаонинга планирана је И завршница овог међународној тренинг кампа. У понедељак 14. августа у 17 30 часова најбољи клуб Европе и шампиони најмногољудније земље света, приредиће незаборан спортски спектакл. Домаћини позивају све љубитеље овог олимпијског борилачког спорта да испуне дворану Шумице и уживају у врхунском спорту и изванредном џудоу. 


Сличне вести
Последње вести