Звездини џудисти тренирају у складу са препорукама

Звездини џудисти тренирају у складу са препорукама

У изузетно тешкој ситуацији у којој се због пандемије вируса ЦОВИД 19 налази читава наша планета, све спортске активности на светском нивоу прекинуте су још средином марта месеца.

Ипак џудисти нашег клуба су током ванредног стања показали да су шампиони не само на спортским теренимам, јер су своје активности, као волонтери, током ванредног стања подредили пре свега као помоћ најстаријим суграђанима.

Са тренинзима се није престајало ни једног тренутка, било да су то биле активности које су наши спортисти спроводили код својих кућа или када су се за то створили услови, са тренинзима наставили и у својим клубовима.

Према препорукама струке сви тренинзи се одвијају у складу са прописима. Да је све управо тако како струка налаже, уверили смо се и на тренингу наших џудиста под стручним вођством нашег трофејног тренера Александра Трпковића.

-Џудисти Црвене звезде настављају вредно да раде упркос ситуацији која је врло сложена када је у питању вирус ЦОВИД19. Прилагодили смо се новим условима и правилима. Успешно испуњавамо план и програм Џудо клуба Црвена Звезда јер за нас предаја никада није била опција рекао је Александар Трпковић. 

Сличне вести
Последње вести