Звездини џудисти на Континентал лиги у Москви

Звездини џудисти на Континентал лиги у Москви

Звездина екипа предвођена Миланом Вујком потпредседником, у саставу Јован Нишкановић, Бисангур Шахидович, Марко Сарић, Војин Ћаловић, Огњен Ђуришић, Василије Грујичић, Ђорђе Миланов, Вукашин Гачић, Василије Јововић, Димитрије Недељковић, тренер Давид Радуловић, и генерални секретар Владан Гачић отпутовала је у Русију где ће учествовати на међународном такмичењу “Континентал џудо лига”.


Звездини џудисти ће на татамију Палати борилачких спортова комплекса АК Барс у Москви снаге у групи Б снаге одмерити са екипама Иран Јудо академијом, МФГСО Москва, Динамо-Дмитров, Џудо Академијов Мумба


-Изузетно искуство јер до сада нисам имао прилике да се такмичим у Москви И да одмерим снаге са борцима са овог подручја. Изузетни су џудисти, очекујем заиста добре мечеве истакао је Василије Грујичић, џудиста Црвене звезде.


Новајлија у тиму из Љутице Богдана Бисангур Шахидович пред пут је истакао да се одлично уклопио у екипу И да се се радује предстојећем такмичењу.


-Врло сам срећан у мојој Црвеној звезди. Сви су ме одлично примили И истакао бих да је атмосфера одлична. Када је такмичење у питању углавном познајем све борце И могу да кажем да ће такмичење бити изузетно квалитетно закључио је Бисангур Шахидович


 

Приложене фотографије

Сличне вести
Последње вести