Звездин џудо дан у Старој Пазови

Звездин џудо дан у Старој Пазови

Дани спорта у Старој Пазови могу се описати и као својеврсни празник џудоа. Џудо клуб Црвена звезда на прави начин се представио младим житељима места.

Премијера велике акције Дани спорта одржана је у ОШ Симеон Раницки у Старој Пазови. Током првог дана акције са нашим олимпијским борилачким спортом упознало се више од 220 ученика, од првог до осмог разреда.

-У име Џудо клуба Црвена звезда желим да се захвалим директорки Основне школе „Симеон Раницки“, Слађани Бурсаћ, на прилици да представимо наш спорт. Захвалио бих се и младим Звездиним такмичарима на помоћи током промоције: Дуњи Лемајић, Душку Стричевићу и Миодрагу Живковићу -рекао је Мирко Познановић, тренер ЏК Црвена звезда.

Током недеље спорта у Старој и Новој Пазови, Звездини џудисти представиће сву лепоту џудоа ученицима основних и средњих школа.

-Процењујемо да ће на татами стати више од 3500 ђака. Наша је жеља да се деца окрену спорту и да своје слободно време посвете активностима које су од изузетног значаја за развој духа, тела и свеукупно васпитање наших младих генерација -истакао је Мирко Познановић.  

Сличне вести
Последње вести