Звездин ас великог срца

Звездин ас великог срца

Добро је познато да је џудо витешки спорт а српски џудиста Немања Мајдов је недавно доказао да је не само велики шампион већ и прави модерни витез великог срца. Немања је у Бакуу освојио свој први Гран слем турнир а сав новац освојен на овом турниру поклонио је као помоћ за тешко болесну двадесетомесечну девојчицу Лејну Смајић.

Лејна има акутну лимфобластичну лекуемију и за лечење у Немачкој потребно је150.000 евра. Идеју да помогне малој Лејни иначе ћерки накадашњег џудисте Елвира добио је чим је по слетању у Баку, видео апел за помоћ на Фејсбуку.

-У том тренутку сам рекао себи да ћу уколико освојим награду дати за лечење мале Лејне. То наравно нисам никоме рекао али сам знао да морам бити први и та ме мисао водила кроз читаво такмичење. Знао сам да се борим и за један људски живот. Искрено се надам да ће се и остали људи добре воље укључити у ову акцију и да ће на крају све бити добро, те да ће Лејна оздравити - рекао је Немања Мајдов за њеб портал Спортдц.нет.

Уколико сте у могућности и Ви да помогнете да Лејна оздрави уплате можете извршити на број 090 292-020 Или уплате на рачун 1860001090186128 у сврху партије 1860001052460015 на име Елвир Смајић.

Сличне вести
Последње вести