Вујко: Честитке Звездиним џудистима Марици Перишић и Страхињи Бунчићу на фантастичном резултату на Медитеранским играма

Вујко: Честитке Звездиним џудистима Марици Перишић и Страхињи Бунчићу на фантастичном резултату на Медитеранским играма

Стојан Вујко председник Скупштине СД Црвена звезда, честитао је Звездиним џудистима Марици Перишић и Страхињи Бунчићу на врхунским резултатима оствареним данас на Медитеранским играма у Орану.

-Невероватан дан за српске и Звездине џудисте на Медитеранским играма у Орану. Ви нас увек обрадујете врхунским резултатима па је тако било и на овом великом такмичењу. Честитке Марици Перишић на чињеници да је покорила Медитеран. Страхиња Бунчић који је до сада био на корак од одличја на великим такмичењима, пробио је лед и окитио се вредним, бронзаним одличјем. Поносни смо јер сте на најбољи начин крунисали учешће на овој великој међународној спортској смотри I достојно бранили боје наше земље. Ваше медаље су најава одличних резултата на предстојећим Олимпијским играма у Паризу рекао је Стојан Вујко, председник Скупштине СД Црвена звезда.

Уз честитке Марици Перишић и Страхињи Бунчићу, Стојан Вујко је истакао да је њихов успех најбољи ветар у леђа и Звездиној џудисткињи Милици Жабић, која сутра излази на татами Медитеранских игара и за коју сви навијамо.

Сличне вести
Последње вести