Тодорову златна медаља Европске џудо уније

Тодорову златна медаља Европске џудо уније

Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије добитник је златне медаље Европске џудо уније за остварене врхунске резултате као и за допринос у развијању и афирмацији џудоа. 

Златну медаљу на церемонији свечаног отварања Лиге шампиона Тодорову је уручио Ласло Тот председник Европске џудо уније. 

-Драга џудо фамилијо! Овом приликом желим да се захвалим Европској џудо унији на поверењу да организујемо конгрес 75. по реду, и наравно ово величанствено такмичење где су наши клубови показали снагу у Европи. Сви наши клубови данас су дали све од себе и свима честитам. Упутио бих честитке свим клубовима у Лиги Шампиона, да и у наставку такмичења уживамо у борбама и да победе најбољи. 

Врхунски резултати које је постижу српски џудисти у појединачној и екипној конкуренцији одраз су константног улагања државе Србије у спорт. 

-Пре свега морам да се захвалим председнику Александру Вучићу који континуирано током десет година подржава џудо.. Само у минулом периоду од 15 година освојили смо 80 европских и 16 светских медаља, а наши клубови су у самом врху Лиге шампиона и Лиге Европе. Не само Црвена звезда већ и Џудо клуб Славија, Џудо клуб Кинезис, данас и ОЏК Београд постигли су врхунски резултат и на најбољи начин репрезентовали нашу државу и наш град. Живела Србија- истакао је Иван Тодоров Председник Џудо савеза Србије


Приложене фотографије

Сличне вести
Последње вести