Тодоров угостио водеће људе ИЈФ и ЕЈУ

Тодоров угостио водеће људе ИЈФ и ЕЈУ

Током дводневних састанака председничког Бироа Европске џудо уније у саставу Ласзло Тот, председник, Отто Кнеинингер, потпредседник, Сергеи Асцхwанден, Хрвоје линди потпредседници, Мартин Поигер генерални секретар, Енвиц Галеа заједно са његовом екселенцијом амбасадором Србије у Мађарској Иваном Тодоровим, председником Џудо савеза Србије и почасним председником Џудо клуба Црвена звезда, посетили су председника ИЈФ-а у седишту Међународне џудо федерације.  

План је да се у овом саставу, челници Европске џудо уније састају једном месечно како би разговарали и планирали наредне пројекте. Најважнија тема у агенди овога пута је била припрема Конгреса ЕЈУ у Београду као и Лига шампиона и Лига Европе. Разговарало се о још ближој сарадњи са ИЈФ-ом око  judotv.com који је успешно представљен и који функционише на радост свих љубитеља нашег спорта од почетка ове календарске године. 

Његова екселенција Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије и почасни председник Џудо клуба Црвена звезда угостио је уважене званице у амбасади Србије у Будимпешти. 

Ласло Тот председник Европске џудо уније није крио задовољство оствареним у нашем олимпијском спорту до сада. 

-Изузетно смо задовољни са курсом који је џудо заузео од почетка године до сада, једнако у спортском тако и организационом аспекту. 

Наредни састанак у истом саставу заказан је у августу у Загребу. 


Приложене фотографије

Сличне вести
Последње вести