Тодоров угостио Њ.Е. амбасадора Кубе у Србији

Тодоров угостио Њ.Е. амбасадора Кубе у Србији

На добро познатој адреси у просторијама Џудо клуба Црвена звезда, Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије и почасни председник нашег Клуба, угостио је Њ.Е. амбасадора Кубе у Србији господина Лејда Ернесто Родригуез Ернандеза. 

Током разговора са Њ.Е. амбасадором Кубе Лејда Ернесто Родригуез Ернандеза, Иван Тодоров, први човек српске џудо породице, који обавља функције председника Саветничког борда председника Европске џудо уније (ЕЈУ) и директор за развој Светске џудо федерације (ИЈФ), није крио задовољство због врхунских резултата које на међународној спортској сцени постижу наши репрезентативци како у појединачној тако и у екипној -клупској конкуренцији. 


- Изузетно смо задовољни са курсом који је џудо заузео не само у овој сезони већ и у годинама уназад. Врхунски резултати постигнути су како у спортском тако и организационом аспекту рекао је Иван Тодоров, који је од Европске џудо уније добио изузетно високе оцене када је у питању организација Лиге шампиона у Београду. 

Са уваженим гостом, Њ.Е. амбасадором Кубе у Србији, Тодоров је разговарао на тему развоја џудоа код млађих узрасних категорија кроз реализацију заједничких тренинг кампова чији ће домаћин бити Србија и Џудо клуб Црвена звезда. 

У пријатељској атмосфери разговарало се и о сарадњи између две џудо федерације, Кубе и Србије, кроз размену и организацију спортских кампова сениорских екипа. 

 


Сличне вести
Последње вести