Стојан Вујко у посети Звезди у Српској

Стојан Вујко у посети Звезди у Српској

Стојан Вујко председник Управног одбора ЏК Црвена звезда заједно са сином Луком, нашим младим џудистом, посетио је истурено одељење нашег клуба у Републици Српској. Председника Вујка угостили су чланови трофејне породице Мајдов, Немања, Стефан и Љубиша као и остали џудисти црвено белог тима који вежбају у нашем клубу у Српској.

-Посета је била изузетно успешна. После свега што сам видео уверен сам да ће резултати у периоду који долази бити још бољи него што су то били до сада. Желео бих да искористим прилику да се захвалим породици Мајдов на гостопримству! Љубиши желим да се захвалим и честитам на ентузијазму и чињеници да је обезбедио одличне услове у којима тренирају чланови нашег клуба- рекао је Стојан Вујко.

Да су услови у којима тренирају чланови нашег истуреног одељења нашег клуба у Републици Српској, Црвена звезда –Рандори, врхунски, најбоље сведочи податак да у читавом региону нема сличног спортско -тренажног центра.

У оквиру новог џудо центра ЏК Црвена звезда-Рандори у Источном Сарајеву, налази се нова сала са специјалним вибрирајућом подлогом по узору на оне које имају у Јапану. Ту је и 200 квадратних метара нових струњача које су стигле на иницијативу пердседника Србије, Александра Вучића.

- Захвалност председнику Вучићу који је дао иницијативу и то на пријему који смо имали после освајања европског сребра. То је 200 квадратних метара струњаче који су на иницијативу председника Вучића, уручени Џудо савезу Србије, односно нашем клубу Црвена звезда. Татами је сада у нашој сали Џудо клуба Црвена звезда- Рандори. Као што се види шампиони већ тренирају на њему. Велику захвалност дугујемо и председнику Додику који нам је такодје много помогао у реализацији овог нашег пројекта, изградње новог спортско тренажног центра- истакао је Љубиша Мајдов, творац светског шампиона и најбољи тренер Европе у избору ЕЏУ.

Нови тренажно- спортски центар ЏК Црвена звезда –Рандори поседује и најновију опрему за спортски опоравак спортиста.

-Омогућили смо да спортисти имају све услове не само за тренирање већ и за спортски опоравак. На располагању су им комплетња физикална терапија, најновија хипербарична комора а уз консултације са доктором Јаковљевићем набављен је и нови текар уредјај, који активира природне процесе опоравка тела-истакао је Љубиша Мајдов, творац шампиона.

Нови спортско тренажни центар има сауну као и најсавременију опрему и по питању вентилације и грејања а до завршетка радова остала је још фасада и део изолације. Некадашња сала за џудо, место је уступила теретани која се сада простире на 100 квадратних метара.

-У плану је и базен за испливавање што би онда у потпуности био заокружен систем рада и опоравка сваког спортисте. Посебно желим да истакнем да су и сами такмичари, свако од њих, без обзира на узраст дао лични допринос. Свако је заковао бар по један ексер, чиме су дали не само допринос, већ су уткали део себе у нашу спортско –шампионску причу- рекао је Љубиша Мајдов.

Да је Љубиша Мајдов врхунски тренер и спортски радник најбоље говоре његови резултати. У Џудо клубу Црвена звезда- Рандори већ је стасала нова генерација младих шампиона.

- Познато је да сам одувек све и увек радио за добробит и развој џудоа. Зато настојим да обезбедим најбоље услове за такмичаре, да могу да од њих тражим максималан учинак. То смо радили и пре десет година а на истом путу смо и данас. Захваљујем се председнику Вујку, што нас је обишао и дао подршку. Желим да се захвалим на подршци коју смо увек и у сваком тренутку имали од почасног председника нашег клуба, Ивана Тодорова. Фотографије су путовале на релацији Звезда Рандори Српска и Звезда Београд тако да је он буквално пратио и био са нама сваки корак током изградње нашег новог спортско тренажног центра. Желим да се захвалим и Управи Џудо клуба Црвена звезда, пре свега председницима Стојану Вујку и Ивану Бошњаку на несебичној подршци. Задовољство ми је да могу да кажем да већ имамо генерацију младих који ће наредне године ући у кадете. Они су већ сада на свим такмичењима најбоља пионирска екипа, тако да Црвена звезда не треба да брине за будућност- закључио је Љубиша Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести