​Шкундрић и даље на челу СД Црвена звезда, Тодоров председник Управног одбора

​Шкундрић и даље на челу СД Црвена звезда, Тодоров председник Управног одбора

На редовној седници  Изборне скупштине Спортског друштва Црвена звезда, за председника је поново изабран Петар Шкундрић. 

Седници је присуствовало 60 делегата који су изабрали ново руководство Спортског друштва Црвена звезда. Све одлуке донете су једногласно. Након избора радних тела Скупштине прешло се на усвајање Записника са претходне седнице, Финансијског извештаја и Извештаја о постигнутим спортским резултатима.

Делегати су потом једногласно изабрали да и у наредном периоду, на предлог 16 клубова, председник Скупштине СД Црвена звезда буде проф. др Петар Шкундрић, који је ову функцију обављао и у претходном мандату. За потпредседнике Скупштине изгласани су Владица Поповић, Виктор Јеленић и Аца Марковић.

Изабран је и нови Управни одбор који броји 20 чланова. Чланови Управног одбора СД Црвена звезда су Срђан Рашковић, Иван Тодоров, Душан Цинцар, Влада Ковачевић, Ана Аврамовић, Дејан Стаматовић, Ђурђевка Ћерамилац, Звездан Терзић, Миодраг Лемајић, Горан Ђаковић, Иван Бошњак, Стојан Вујко, Будимир Раичковић, Бојан Димић, Драшко Марковић, Горан Голе, др Небојша Човић, Анђелка Вукмировић Радуловић, Жељко Пешут и Мирко Бутулија.

Чланови Скупштине за генералног секретара једногласно изабрали Игора Милојевића. Функцију председника Надзорног одбора обављаће Андреја Ђулић, чланови истог тела  су Стева Ђурановић и Зоран Тошковић.

Председник Савета СД Црвена звезда биће проф. др Мирослав Поповић, и чланови  Ненад Перуничић, Алекса Марић, проф. др Драгољуб Кавран, Зоран Видаковић, Милош Тодоровић, Андрија Ђуришић, Љубомир Илкић, Милан Нинковић, Небојша Илић, Коста Фолгић, Стојан Мићовић, Милан Шутић, Братислав Нешић, Миодраг Јекнић и Стеван Милићевић.

По поновном избору присутним делегатима и уваженим званицама обратио се председник Скупштине СД Црвена звезда проф. др Петар Шкундрић. 

- Желео бих да се захвалим на указаном поверењу. То је додатна одговорност коју смо прихватили.  Желео бих да се захвалим свим досадашњим члановима руководства СД Црвена звезда који су дали свој допринос у раду Спортског друштва и чији је рад уткан у све ове резултате. Такође желео бих да се захвалим свима који су помагали Црвеној звезди и посебно компанији Гаспромњефт која је својом подршком посебно допринела свеукупном побољшању стања, без обзира што то стање није онакво какво би ми желели, истакао је председник Скупштине СД Црвена звезда проф. др Петар Шкундрић.

Иван Тодоров изабран за председника Управног одбора СД Црвена звезда

Одмах након седнице Скупштине СД Црвена звезда, уследила је конститутивна седница Управног одбора на којој је за председника УО СД Црвена звезда изабран Иван Тодоров, а за потпредседнике су изгласани др Небојша Човић и Ђурђевка Ћерамилац.

Сличне вести
Последње вести