​Вујко и Терзић на челу СД Црвена звезда

​Вујко и Терзић на челу СД Црвена звезда

Стојан Вујко изабран је за председника Скупштине СД Црвена звезда, док је Звездану Терзићу изгласано поверење за председника Управног одбора, одлучено је данас једногласнона седници Изборне скупштине нашег спортског друштва.

Седници Изборне скупштине СД Црвена звезда, одржаној у Медија центру ФК Црвена звезда на стадиону „Рајко Митић“ на којој је изабрано ново руководство нашег спортског друштва, присуствовало је 60 од 77 делегата и све одлуке на данашњем заседању донете су једногласно.

Након усвајања дневног реда и финаснсијског извештаја, чланови Скупштине гласали су и за предлог да ММА клуб Црвена звезда постане нови члан спортског друштва, уместо клуба Црвена звезда Гинис који је иступио. Делегати су потом усвојили нови Статут Спортског друштва Црвена звезда.

Уследило је гласање за ново руководство нашег спортског друштва. За председника Скупштине СД Црвена звезда изабран је Стојан Вујко. За потпредседнике Скупштине изабрани су Митар Мркела, др Небојша Човић, Ана Аврамовић и Младен Гајић.

На предлог Фудбалског клуба Црвена звезда и председника Светозара Мијаиловића досадашњи председник Скупштине проф. др Петар Шкундрић изгласан је за почасног председника СД Црвена звезда.

Делегати су потом једногласно за председника Управног одбора изабрали Звездана Терзића. На предлог Звездана Терзића Скупштина је изгласала нове чланове Управног одбора, а то су: Звездан Терзић (председник), Владан Микетић (потпредседник), Душан Милосављевић (потпредседник), Дејан Стаматовић (потпредседник), Иван Бошњак  (потпредседник), Светозар Мијаиловић, Марко Петровић,  Милан Вујко, Ненад Перуничић, Владан Ковачевић, Горан Ђаковић, Марко Јевтовић, Светлана Петронијевић, Маја Антоловић, Анђелка Вукмировић, Иванка Ковачевић, Драшко Марковић, Бојан Димић, Дарко Милуновић и Милан Баштинац.

Ново поверење за председника Савета СД Црвена звезда добио је Александар Боричић, а чланови Савета су и Владимир Петровић, Драгиша Вучинић, Виктор Јеленић.

За председника Надзорног одбора СД Црвена звезда изабран је Михајло Срдић, а нови чланови су Миле Самарџић, Зоран Милошевић, Невен Ранић и Милош Маљевић.

Сличне вести
Последње вести