Николићева вицешампионка Гран Прија у Тбилисију

Николићева вицешампионка Гран Прија у Тбилисију

Милица Николић најбоља српска џудисткиња и чланица ЏК Црвена звезда наставила је са врхунским резултатима на међународној спортској сцени. Николићева је на Гран Прију у Тбилисију освојила звање вицешампионке у конкуренцији до 48 килограма.

Српска џудисткиња као први носилац била је слободна у првом колу Гран Прија. У другом је Николићева била боља од Ајдане Бугулбајеве ( Казахстан) коју је савладала ипоном. Бразилка Сара Менезес није успела да нађе решење за нашу шампионку. Николићева је и трећи дуел решила ипоном. У полуфиналу са Израелком Ное Минскер, техником ипон сеионаге Милица Николић зарадила је њазари и тако изборила улаз у велико финале.

Меч који је одлучивао о шампионки Гран Прија у Тбилисију, између Словенке Маруше Штангар и наше џудисткиње припао је узданици Змајчека. Улазак у велико финале и сребрна медаља за српску најбоље рангирану џудисткињу значе наставак врхунских резултата на међународној спортској сцени.

-Ово је први пут да сам освојила медаљу на Гран Прију у Тбилисију и јако са задовољна. Одлично сам радила и сада све иде по плану рекла је Милица Николић. Сада је најважније да се сачувам од повреда јер ми почетак године и није био баш наклоњен. Одлично се осећам и добро радим што је најважније. Резултат долази сам по себи закључила је Милица Николић. 

Сличне вести
Последње вести