Немања Мајдов вицешампион Гран Прија у Анталији

Немања Мајдов вицешампион Гран Прија у Анталији

Немања Мајдов актуелни светски шампион још једном нас је обрадовао врхунским резултатом на међународној спортској сцени.

Са Гран Прија у Анталији Немања Мајдов се враћа са вицешампионским звањем. Вољом жреба после првог кола у коме је био слободан, противник му је био исти борац као и на Светском првенству у Будимпешти септембра 2017. Мајдов је савладао Ешли Гонзалеса и тиме наставио поход на могућност да стане на победничко постоље. Бразилца Рафаела Мацида савладао је у трећем колу на њазари. Овом победом Мајдов је ушао у полуфинале.

Турал Сагулфајев из Азербејџана био је противник српском шампиону у дуелу који је одлучивао о учеснику великог финала. Нашег мотивисаног Немању Мајдова ништа није могло да спречи у намери да савлада и овог противника. Њазари а затим и ипон осигурали су још једну победу.

У великом финалубса Таџикистанцем Комронсхокх-ом Устопиријоном,  спортска срећа није била наклоњена српском џудисти.

-Био је ово супер дан. Успео сам како би ми џудисти рекли да пребијем Кубанца, Бразилца и Атербејџанца. Свакако у ову групу сврставам Таџикистанца кога сам имао за противника у финалу. Иако сам такмичење завршио са сребром око врата, одлично је да сам се добро осећао и да сам у својој визији. Остало је да радим на још неким ситницама како бих био онај прави на Европском сениорском првенству -рекао је Немања Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести