Немања и Љубиша настављају блистави резултатски низ

Немања и Љубиша настављају блистави резултатски низ

Немања Мајдов још једном нас је обрадовао одличним резутатом. После кратког одмора српски шампион је опет потврдио своје место у врху међународне џудо сцене.

На Гран слему у Бразилији окитио се још једном вредном медаљом, овога пута бронзаном освојеном у дуелу са Нојманом Маркусом.

Путо до још једног победничког постоља у низу наш Немања Мајдов отпочео је победом над Украјинцем Куеђу Нхабалијем. Расположени Немања поентирао је њазари а затим и ипоном завршио меч. У другом дуелу у Бразлији, још један дуел са добро познатим противником,Микаилом Озерлером. (Турска). У голден скору, овога пута представник Турске имао је више спортске среће и меч завршава ипоном. Ипак у наставку учешћа на Гран слему Немања још једном потрвдио неоспорни квалитет. Меч у репасажу са Робертом Флорентином (Доминиканска Република) српски ас решио је на вазари. У мечу са Швеђанином Нојманом није било дилеме , чиме је освојено још једно вредно одличје.

Наставак врхунских резултата на међународној спортској сцени за Немању Мајдова је наставак пута ка Олимпијским играма у Токију. Љубиша Мајдов тренер Немање Мајдова и најбољи стратег по избору ЕЈУ по освајању медаље у Бразилији је рекао

-Утисци после освајања још једне медаљу су свакако добри. Најважнији је континуитет. Идемо даље до Токија рекао је Љубиша Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести