Мајдов: Велика је част бити део Звезде

Мајдов: Велика је част бити део Звезде

Најуспешнији сениори Спортског друштва Црвена звезда за 2023. годину су наши трофејни џудисти Немања Мајдов и Марица Перишић.

Актуелни шампион Европе, Немања Мајдов награду је примио од Звездана Терзића, председника УО СД Црвена звезда.

-Поштовани Звездаши, поштоване спортске легенде и шампиони. Част ми је пре свега да стојим пред вама и што делим ваздух, што кажу, и простор са вама. Ви сте постали легенде када сам ја био мали или нисам ни био рођен, тако да ми је част и захваљујем Богу што сам данас овде и што могу са вама да будем и постанем једна од легенди Црвене звезде и српског спорта. Захвалио бих Црвеној звезди на награди. Ово је моја трећа награда као најбољи спортиста. Захваљујем Џудо клубу Црвена Звезда са којим сам већ деценију и по рекао је најбољи Звездин сениор, Немања Мајдов.

Да су Немањини и Звездини планови велики потврђује лауреат нашег Спортског друштва.

-Заједно смо писали историју заједно ћемо писати историју и у будућности и боже здравља мислим да ћемо бити још много пута заједно овде. Прославићемо, не само Црвену звезду, већ и Србију у најбољем светлу у свету јер спорт је нешто најлепше на свету, спорт највише уједињује људе, а нама је Бог дао да будемо добри у овом спорту, да будемо најбољи на свету. Велика је част бити део Звезде- закључио је Немања Мајдов

Сличне вести
Последње вести