Мајдов светски шампион предводи екипу Србије у Сочију

Мајдов светски шампион предводи екипу Србије у Сочију

Немања Мајдов светски сениорски шампион предводиће тим Србије на Светском Фестивалу омладине и спорта, који се одржава од 14. до 22. октобра у Сочију. Делегација од 150 младих успешних људи из Србије, представљаће нашу земљу на овом светском догађају у Русији. Ово је 19. Светски фестивал омладине и студената, који се организује уз подршку Владе Руске Федерације и Уједињених нација.

Поводом овог догађаја у Руском дому у Београду, уприличен је и свечани пријем којем је присуствовао руски амбасадор Александар Чепурин.

Чепурин је у обраћању младима рекао да је Фестивал на који ће млади отићи веома важан и да је сигуран да ће се они тамо лепо провести.

Немања Мајдов светски шампион и репрезентативац Србије носиће заставу наше земље на церемонији свечаног отварања Фестивала.

-Велика ми је част сто ћу носити заставу Србије на отварању и што ћу предводити тим. Уверен са да ћемо заједно представити Србију у најбољем светлу како и заслужује истакао је Немања Мајдов.

Светски фестивал омладине и студената је место на којем ће се окупити 20.000 младих из целог света, а Србију ће представљати 150 најбољих. Фестивал ће се одржати у периоду од 14. до 22. октобра у Олимпијском центру Русије, на обали Црног мора, у граду Сочи.

Сличне вести
Последње вести