Мајдов бронзани на ГП у Загребу

Мајдов бронзани на ГП у Загребу

Немања Мајдов актуелни светски шампион и вицешампион Европе још једном нас је обрадовао врхунским резултатом. На Гран прију у Загребу још једном је одушевио све навијаче Црвене звезде и љубитеље џудоа у Србији освајањем бронзане медаље на Гранд прију у Загребу у категорији до 90 килограма.

Мајдов је очекивано почео победама учешће на ГП. За почетак Ли Кохмана из Израела, затим и Чеха Петра Јири као и Словака Милана Рандла. У полуфиналу у дуелу са Кубанцем Ешлијем Гонзалесом, Немању Мајдова су дефинитивно спорне судске одлуке спречиле да додје до финала.

У мечу за бронзану медаљу Немања Мајдов је победио Макса Стјуарта из Велике Британије ипоном, што му је донело још једно вредно одличје са медјународне спортске сцене.

-Задовољан сам приказаним, тукао сам сјајне борце, осећао сам се одлично, веома оштро и моћно. Једноставно сам уживао у џудоу током читавог такмичарског дана.

Када је у питању меч са Гонзалесом Мајдов каже:

-Што се мене тиче победио сам их све. Полуфинале нећу коментарисати јер сви су видели шта се десило и нема се шта рећи по том питању. Најбитније од свега нема повреда, форма се подиже у право време и све иде по плану. Сад идем на паузу седам дана, после чега крећем, са Божијом помоћи базу за одбрану светске титуле-рекао је актуелни светски шампион Немања Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести