Наш ​Немања Мајдов бронзани на ГП у Канкуну

Наш ​Немања Мајдов бронзани на ГП у Канкуну

Наш Немања Мајдов трофејни репрезентативац Србије и првотимац Црвене звезде наставио је са врхунским резултатима на међународној сцени освајајем бронзане медаље на ГП у Мексику.

Мајдов је у мечу за бронзу савладао Американца Колтона Брауна, чиме је стигао до друге медаље освојене у сениорској конкуренцији. Медаља у Мексику освојена је после одличја у Абу Дабију, чиме је још једном потврдио не само да је у одличној форми већ и своје место у врху светске џудо сцене. Немања је у првом колу савладао Руфата Исмајилов из Азербејџана. У другом мечу поражен је од Кубанца Ивана Фелипеа Моралеса Силве ( при чему је и оштећен од стране арбитара када је Кубанац само за казну више прошао даље ). Ипак Немања Мајдов у следећим мечевима не дозвољава противницима никакву могућност за маневар. У првој борби репасажа савладао је Бруна Мендонка из Бразила, а затим и Американца Колтона Брауна.

Победа над Американцем донела је нашем Немањи Мајдову још једну вредну медаљу на међународној сцени у конкуренцији сениора. 

Сличне вести
Последње вести