​Љубиша Мајдов: Наша жеља је олимпијска медаља

​Љубиша Мајдов: Наша жеља је олимпијска медаља

Тако дуго очекиване Олимпијске игре у Токију званично су почеле надметањима у софтболу. Ипак домаћу јавност свакао највише занимају наши спортисти, њих 86 који ће на овим најнеобичнијим Играма у историји бранити боје Србије.

У Олимпијском тиму Србије на радост свих љубитеља џудоа по први пут је и пет џудиста. Међу првима олимпијску визу за Токио оверио је Немања Мајдов наш трофејни џудиста под стручним вођством оца и тренера Љубише Мајдова, најбољег српског џудо тренера.

-Остало је још само да наш рад крунишемо олимпијском медаљом, а урадићемо и то. Сви знају да ми увек идемо на остваривање највећег и најбољег резултата. Све зацртане припреме до сада, урадили смо како треба- рекао је Љубиша Мајдов.

Џудисти у лакшим тежинским категоријама већ су у Олимпијском селу у Токију док ће наши представници у тежим дивизијама пут земље излазећег сунца кренути сутра.

-Сваки резултат нас обавезује на још бољи рад и то смо до сада небројено пута доказали. Од 2012, када смо почели сарадњу са Џудо савезом Србије, из године у годину дизали смо лествицу, резултати су били све бољи. Те 2017. попели смо се на кров света. Ту су и бројне медаље с најјачих светских турнира и европска одличја. Сада је остало само, ако Бог да, да још крунишемо наш рад олимпијском медаљом био је искрен Љубиша Мајдов. 

Сличне вести
Последње вести