Кинески медији преносе одушевљење Звездиним гостопримством

Кинески медији преносе одушевљење Звездиним гостопримством

Одличне вести стижу нам из Народне Републике Кине. Чак 54 кинеске медијске куће објавиле су детаље боравка тима провинције Лиаонинг у гостима Џудо клубу Црвена звезда у августу ове године као и извештај са пријатељског меча. 

Кинески медији у својим извештајима истичу честитке за врхунску организацију када је у питању спектакл за памћење који су у српском џудо храму, Спортском центру Шумице у Београду, приредиле екипе домаћина Црвене звезде и тима провинције Лиаонинг. Све похвале иду на адресу организатора, ЏК Црвена звезда јер све што је приказано било је на нивоу најбољих европских и светских спортских догађаја.

Одличне оцене односе се како на организацију пријатељског меча али и целокупан боравак наших кинеских спортских пријатеља. Врхунски услови за тренинг у нашој новој спортској хали у Љутице Богдана у којој је 24 часа све подређено џудо тренинзима али и и занимљив програм кроз који смо представили богато културно -историјско наслеђе (а који је био предвиђен за слободне дане) оставили су више него одличан утисак на тим и делегацију провинције Лиаонинг. 

Приложене фотографије

Сличне вести
Последње вести