Уемура Харуки председник Кодокана одушевљен Звездиним џудистима

Уемура Харуки председник Кодокана одушевљен Звездиним џудистима

На Кодокану, месту где џудисти из читавог света долазе да брусе форму, Звездини првотимци вредно раде и тренирају. Црвено бели у саставу Надежда Петровић, Марица Перишић, Теа Тинтор, Милица Жабић, Страхиња Бунчић, Филип Јовановић, Бајсангур Багајев и Бојан Дошен, под стручним вођством Владимира Јовичића, шефа Стручног штаба и Николе Николића, спортског директора нашег Клуба, као и новог стручњака у редовима црвено белог тима, Јапанца Шинтароу Чихаре, брусе форму за предстојеће спортске изазове.

Боравак на Кодокану био је и прилика за састанак са господином Уемуром Харукијем, председником ове институције.

-На састанку са председником Кодокана, господином Уемуром Харукијем, било је  речи о будућој сарадњи између Џудо клуба Црвена звезда и репрезентације Србије. Током разговора једна од незаобилазних тема била је и рад на унапређењу тренера и такмичара српског националног тима и Џудо клуба Црвена звезда. Господин Харуки је посебно задовољан пријемом тренера Шинтароу Чихаре  који је истакао да се у Србији и Београду осећа као код куће и да је изузетно задовољан својим ангажманом у Црвеној звезди -истакао је Владимир Јовичић, шеф Стручног штаба ЏК Црвена звезда.

Владимир Јовичић је у име Џудо клуба Црвена звезда, председнику Кодокана уручио пригодан поклон, уметничко дело, Статуу мајке која држи дете. 

-Уз велику захвалност за гостопримство на Кодокану, уручили смо са председнику Кодокана, господину Уемури Харукију уметничко дело, Статуу мајке која држи дете, јер је дочек и боравак управо такав, пријатељски и топао заправо породични што ми и јесмо, велика џудо породица. Ово уметничко дело, треба да понесе поруку да смо уверени да ће се наше пријатељство наставити баш као што и мајка увек води рачуна о свом детету. 

Звездини првотимци настављају боравак у Јапану припремајући се на Кодокану за предстојеће спортске изазове.

 

 

Сличне вести
Последње вести