Џудисти Звезде прославили врхунске резултате

Џудисти Звезде прославили врхунске резултате

Џудисти Црвене звезде навикли су на врхунске резутате своје верне навијаче и домаћу спортску јавност. Клуб црвено белих шампиона одличне вести доноси са домаћих и медјународних такмичења како у сениорској тако и у свим осталим узрастним категоријама. Управо зато Звездине узданице још једном су се окупиле у прес центру Спортског друштва у Љутице Богдана да прославе врхунска достигнућа.

Стојан Вујко, председник Управног одбора црвено белих није крио задовољство постигнутим резултатима.

-Уз захвалност свим пријатељима и представницима медија што сте дошли на нашу конференцију за медије, ми као џудо клуб и ја као председник, изузетно смо поносни на момке и девојке који су овде поред нас. Ово је још један у низу успеха које смо постигли и на овоме нећемо стати. Пред нама је Светско првенство за које се спремамо а након тога и Олимпијске игре. Уверени смо да ћемо се често окупљати овде у нашем прес центру да прослављамо наше успехе. Хвала вам свима-рекао је Стојан Вујко.

Најбоља српска џудисткиња, Милица Николић одлично је почела 2019 годину.

- Мислим да је ова година почела доста успешно како за мене тако и за остатак клуба. Ове године сам била трећа на Гред слему у Јекетинбургу и трећа на Гранд прију у Анталији и ево Немања је први на Гранд прију у Маракешу, као и остатак екипе који су остварили пласман на Гран пријевима о Гренд слемовима. Сматра, да су то велики резултати. Похвалила бих и момке који су на Европском купу освојили медаље. Мислим да је за почетак године одлична најава за још једну врхунску сезону истакла је Милица Николић.

Немања Мајдов, трофејни Звездин такмичар све навијаче обрадовао је и наградом града Београда оја му је додељена за област спорта у 2018.

- Проглашен сам за најбољег спортисту Београда, и то је резултат свих нас, ја само приказујем наш рад. Сви ми овде радимо, ви сте ту да нас подржите да ми остваримо своје жеље и да додјемо до својих снова што је најбитније. Ми то сами не можемо. Нама сте потребни Ви, да урадимо то заједно. Ово је тек почетак, наша каријера тек почиње, ако Бог да овде ћемо се окупљати и у будућности и да ћемо славити још већа признања и још веће медаље.

Млада Андреа Стојадинов својим резултатима је јасно показала да од ње сасвим сигурно можемо I у наставку сезоне очекивати врхунске резултате.

- Ове године сам имала прилику да се окушам и на сениорском нивоу, на најјачим турнирима који постоје. Драго ми је да имам шансу да скупим искуство већ сада као друга година јуниора. Наравно у фокусу су јуниори који, тек у септембру и октобру имам најважнија такмичења, Европско и Светско првенство –била је искрена Андреа Стојадинов.

Милан Бунчић одушевио је све навијаче Звезде повратком на струњачу и трјумфом на Европском сениорском купу у Дубровнику у категорији до 81 килограма.

- Хвала што сте се окупили у оволиком броју. За нас је био одличан викенд, три медаље на Евромском купу за сениоре у Дубровнику. За две недеље нас очекује исто то такмичење у Сарајеву. Уверени смо даћемо тамо потврдити квалитет. Захвалио би се мом клубу Црвена звезда који нам је омогућио да све ово урадимо, који стоји иза нас и омогућили су нам овако добре услове. На нама је да радимо и постижемо резултате истакао је Бунчић.

Да је Звезда пре свега успешна породица потврдио еј Стефан Мајдов, освајач бронзе на Европском купу у Дубровнику.

- Такмичење у Дубровнику је било изузетно квалитетно, нарочито у нашој категорији где се такмичило 37 бораца. Добро смо се показали, Предстоји нам Сарајево, такмичење истог ранга. Ако ту будем узео медаљу, опробаћу се и на такмичењима на којима се надмећу и Немања, Милица и остали. Хвала свима на подршци.

Михаил Морохојев одушевио је све представнике медија одличним резултатом али I надахнутим обраћањем на српском језику.

- Драго ми је што сам узео прву медаљу у кимону Србије. Хтео сам сам да кажем велико хвала нашој Управи, нашем клубу, нашој Црвеној звезди, хвала свима на подршци. Наставићемо тако и у будућности –истакао је Морохојев.

Бојан Дошен доказао је да му баш прија категорија до 100 килограма не само на домаћој већ и на међународној сцени.

- Задовољан сам, као и цела екипа и ја растем из дана у дан, постајем све бољи и бољи. Био сам пети на Гренд слему у Дизелдофрфу. Као и остатак тима, види се да тим добро ради, сви напредујемо из дана у дан. Бићемо још бољи.

Још један члан породице Бунчић али I Звездине велике фамилије Страхиња Бунчић увек нас обрадује одличним резултатима.

- Поздравио бих вас све, драго ми је да смо се окупили у овако великом броју. Надам се да ћемо у наредном периоду виђати још чешће. Имамо Европске игре у Минску, покушаћемо што боље да се спремимо и да обрадујемо наш клуб и нашу земљу са још неком медаљом

Најбољи тренер Европе, трофејни стратег Љубиша Мајдов изразио је захвалност Управи клуба на врхунским условима за рад.

- Хтео бих да се захвалим клубушто обезбеђује врхунске резултате, јер управа је та која обезбедјује нас тренере, такмичари слушају нас то све иде својм током. Тај ланац не би могао да функционише и не би било резултата. То све је компактна целина истакао је Мајдов.

Немања Николић од недавно је појачао тренерски пул Црвене звезде.

- Хвала што сте ме позвали, што сте ми дали шансу да будем део Црвене звезде, тог тима. У овом периоду имамо доста резутата, што се тиче девојака, пре свега Милица Николић која је узела две велике медаље, Андеру Стојадинов која је кренула да прави велике резултате. Нама је циљ да младе такмичарке, пре све јуниорке потврде класу, прве су на светској ранг листи. Надам се да ће на Светском и Европскомпрвенсту заржати тај примат-истакао је Николић.

Александар Трпковић Звездинтрофејни тренер, наставио је да успешно води црвено беле џудисте.

- Хтео бих да вас све поздравим и драго ми је што сте дошли у оволиком броју и што имамо овакву подршку. Ми ћемо радити пуном паром, а резултати ће доћи после тога закључио је Трпковић. 

Сличне вести
Последње вести