Џудисти Црвене звезде дали допринос у хуманитарном Спортском базару -сакупљању помоћи деци са посебним потребама

Џудисти Црвене звезде дали допринос у хуманитарном Спортском базару -сакупљању помоћи деци са посебним потребама

Џудисти Црвене звезде учествовали су на првом хуманитарном Спортском базару одржаном данас на северном платоу Комбанк Арене а све да би се обезбедила помоћ за Основну Школу "Радивој Поповић" у Земуну, коју похађају деца са посебним потребама. Акцију чији је идејни творац наш суграђанин, Јован Симић подржала је и Скупштина града Београда.

Градоначелник Београда Синиша Мали током хуманитарног Спортског базара посетио је и штанд Џудо клуба Црвена звезда. Са нашим првотимцима Бојаном Дошеном, Миланом Николићем и Катарном Денић први човек српске престонице подсетио је на историјским успех црвено белих на Европском клупском првенству у Амстердаму и истакао колика је важност бављења спортом за дец у и младе.

Организатор "Спортског базара" је Јован Симић, младић који је прошле године иницирао хуманитарну акцију за помоћ Нађи Новаковић, а улози продаваца поред истакнутих спортиста нашли су се се и јунаци серије "Државни посао", популарни водитељ емисије "24 сата" Зоран Кесић али и славна имена наше кошарке, аутмобилизма, карате…..

Базар је посетило више од 1.000 људи, највише родитеља са децом који су се дружили, ћаскали и фотографисали са "славним продавцима”.

 

Сличне вести
Последње вести