Ђоковић на Јахорини са Додиком и браћом Мајдов

Ђоковић на Јахорини са Додиком и браћом Мајдов

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света посетио је Јахорину, олимпијску планинску лепотицу где се састао са српским чланом Председништва БиХ, Милорадом Додиком као и браћом Немањом и Стефаном Мајдовим, трофејним џудистима Црвене звезде и репрезентативцима Србије.

-Новак Ђоковић је био на приватном тродневном одмору у нашим крајевима и драго ми је да сам имао ту могућност да се опет видим са нашим а најбољим светским тенисером. На мене је и овога пута оставио посебан утисак. Било је то прелепо дружење са великим шампионом и човеком. Велика је ствар разменити искуства и савете са врхунским спортистом као што је Ноле. Дотакли смо се и оних ако могу рећи  "ситница",  које се дешавају у пресудним моментима а које праве разлику на самом врху рекао је Немања Мајдов. 

Као и код најбољег тенисера света, Новака Ђоковић,а тако је и код најбољег српског џудисте Немање Мајдова, читава породица укључена је у његову спортску каријеру.

-Новак и ја имамо доста сличности а једна од њих је да су и наше породице, у потпуности укључене у наше спортове. Договорили смо се да кад следећи пут дође у наше крајеве обавезно посети наш клуб и Спортски центар овде у Републици Српској. Ако Бог да следеће виђање бићо ускоро- рекао је Немања Мајдов.

Милорад Додик овом приликом уручио је Ђоковићу орден Републике Српске, значајно признање које му је додељено 2013. године поводом 9. јануара - Дана Републике. Орден Републике Српске на ленти додељен је Ђоковићу за изузетан допринос спорту и афирмацији тениса и на простору Српске, чиме је допринио и њеној афирмацији у региону и свету.

Сличне вести
Последње вести