Дмитри Герасименко

Дмитри ГЕРАСИМЕНКО

Узрасна категорија:

Сениор

Појас:

II ДАН - црни појас

Статистике
VVII
Европско првенство1
Гренд Слем11
Гранд При23
Континентални опен233
Континентални куп11
21366