Девета сезона Звездиног тренинг кампа

Девета сезона Звездиног тренинг кампа

Подмладак Црвене звезде већ се девету годину у низу припрема на летњем тренинг кампу. Копаоник и хотел Јуниоре је већ четврту сезону база младих јудока из Љутице Богдана. 

-Услови за тренинг су одлични, 1000 метара надморске висине, љубазно особље и врхунски смештај, допринели су да ово место постане база за наше летње окупљање и припрему за наставак сезоне. Као директора тренинг кампа изузетно ме радује што су и наса деца, а и њихови родитељи препознали, квалитет и сврху летњег окупљања. Наши чланови брусе форму на Копаонику сваког лета рекао је Давор Колунџић, тренер ЏК Црвена звезда и директор кампа. 

Рекордери Звездиног кампа су браћа Илија и Страхиња Каран. Младим џудистима Звезде ово је девета година на припремама.

-Да се упорност и рад исплате, потврдјују и њихове бројне медаље са турнира, државних и Балканских шампионата. Уз одличне резултате на татамију врло смо поносни и на њихове школске књижице које бележе само најбоље оцене. Уједно то је и правило које негујемо у клубу. Желимо да од наших младих чланова створимо пре свега квалитетне људе. Образовање и добре оцене у школи увек иду заједно са врхунским спортским резултатима -закључио је Давор Колунџић. 

Сличне вести
Последње вести