Ања вицешампионски на ЕП ( до 23 ) у Русији

Ања вицешампионски на ЕП ( до 23 ) у Русији

Ања Обрадовић после врхунског резултата оствареног на јуниорској међународној сцени сада и на сениорској ниже успехе. На Европском првенству ( Русија, Изевск од 1. до 3. новембра) за млађе сениоре другог такмичарског дана Ања Обрадовић окитила се сребрним одличјем у конкуренцији до 63 килограма.

Обрадовићева је и овога пута буквално доминирала у категорији најбољих млађих сениорки до 63 килограма. После првог кола у коме је била слободна, у другом снаге је одмерила са Холанђанком Ларисом Ван Кревел коју је победила на ипон. Чехиња рената Захова чекала ју је у другом али I њу је Обрадовићева решила максималним резултатом. У великом финалу добро позната ривакла, Мађарица Софи Озбаш са којом је одмерила снаге и на СП за јуниоре у Маракешу.

-Драго ми је да ћу се из Русије вратити са медаљом. Ипак када сам видела да ми је опет ста противница као I у финалу Светског јуниорског првенства рекла сам сама себи зар опет. Била је ово одлична сезона рекла је Ања Обрадовић

Задовољство оствареним резултатом није крио ни тренер Ање Обрадовић, Немања Николић.

-Још једна велика медаља за Ању. Опет није имала решење за Озбаш из Мадјарске што никако не значи да следећи пут неће бити обрнуто. Са овим такмичењем смо завршили веома успешну сезону када је у питању индивидуална конкуренција. 

Наш Милан Бунчић на Европском првенству за млађе сениоре у конкуренцији до 81 килограма остварио је пласман на седмо место. 

Сличне вести
Последње вести