Андреа бронзана на ЕП ( до 23 ) у Русији

Андреа бронзана на ЕП ( до 23 ) у Русији

Тек што је прославила светску медаљу освојену на планетарном првенству за јуниоре, Андреа Стојадинов нас је обрадовала још једним врхунским резултатом. На Европском првенству за млађе сениоре чији је домаћин од 1. до 3. новембра руси град Изевск, Стојадинов се окитила бронзаним одличјем освојеним у категорији до 48 килограма.

На овом Европском првенству до 23 године, трофејна млада српска репрезентативка бранила је шампионски трон освојен минуле сезоне у Мађарској.

-Драго ми је да ћу се из Русије вратити са медаљом, ипак није она којом сам се надала и коју сам желела. Остаје жал за том одбрањеном титулом од прошле године из Дјера. Сада остаје само да тренирам I даље на врхунском нивоу и у најбољим условима које ми пружа моја Црвена Звезда рекла је Андреа Стојадинов.

На путу до трећег степеника победничког постоља Стојадинов је у другом колу победила Италијанка Софиа Петито. Ипак Андреа је у наредном дуелу победила одличну Немицу Машу Балхаус у првом колу репасажа, а затим I Израелку Тамар Малца у дуелу за одличје. Обе такмичарке Андреа Стојадинов победила је ипоном. 

Сличне вести
Последње вести