Ања Обрадовић на представљању олимпијске колекције

Ања Обрадовић на представљању олимпијске колекције

Ања Обрадовић трофејна млада шампионка и репрезентативка Џудо савеза Србије учествовала је на модној ревији Олимпијског комитета Србије на којој је представљена нова колекција Тима Србије за Игре у Токију. На специјалној модној писти у башти Олимијског комитета Србије уз нашу Ању прошетали су и Јована Арсић, Мартин Мачковић, Милош Васић (веслање), Милена Рашић, Бјанка Буша (одбојка), Сања Вукашиновић, Милутин Стефановић (стрељаштво), Чаба Силађи (пливање), и Никола Јакшић (ватерполо).

Српски олимпијци ће на XXXII летњим Олимпијским играма у Јапану носити опрему пољског бренда 4Ф, као и на претходним Играма у Рију 2016. године.

Олимпијску колекцију Тима Србије креирао је 4Ф дизајнерски тим који чини 20 људи. Читава колекција базирана је на националним мотивима и бојама Србије, у складу са најновијим модним трендовима и технологијама. Имајући у виду да се Игре одржавају у Јапану, у изради колекције коришћени су и мотиви земље Излазећег Сунца. Колекција се састоји од четири линије: свечане униформе за церемонију отварања, опреме за тренинг,опреме за слободно време и свечане опреме за церемонију доделе медаља. Колекција је употпуњена великим бројем додатака, укључујући патике, наочаре за сунце, капе, торбе, ранчеве и пешкире.

Сличне вести
Последње вести