Андреа Стојадинов вицешампионка Европског купа у Каунасу

Андреа Стојадинов вицешампионка Европског купа у Каунасу

Андреа Стојадинов употпунила је одличан викенд за Звездине џудисте. Са Европског купа у Каунасу, Андреа Стојадинов се враћа са одличним резултатом, освајеном сребрном медаљом у конкуренцији до 48 килограма.  

-Сада када сам се после сениорсих такмичења вратила међу јуниоре могу да кажем да је било очекивано. Све противнице сам решавала без проблема и очекивано -биле су прве речи младе Андрее Стојадинов. 

Да је Андреа заиста била за класу боља од противница најбоље говоре резултати. Пољакињу Алексадру Полкоњску победила је у првом колу ипоном. Немицу хелену Грау са 10 :0 елиминисала је у другом мечу на Европском купу. Туркинуу Озге Анди у полуфиналу савладала је убедљиво, максималним резултатом. Ипак у великом финалу друга представница Турске, нашла је решење за нашу џудисткињу. 

-До сада сам победјивала ову противницу и зато ми није било баш драго када се овај меч овако завршио. Не знам, можда сам у овај меч ушла опуштеније него што иначе чиним. Ипак задовољна сам резултатом, сребрна медаља на Европском купу. Сада је најважније да се фокусирам на следећи спортски изазов а то су Европске игре у Минску истакла је Андреа Стојадинов. 

Сличне вести
Последње вести