Андреа Стојадинов шампионка ЕЦ у Румунији

Андреа Стојадинов шампионка ЕЦ у Румунији

Андреа Стојадинов уписала је још један важан успех на међународној спортској сцени. На Европском јуниорском купу у Клужу у Румунији освојила је златно одличје у категорији до 48 килограма. Честитке младој Звездиној узданици стигле су од свих Звездаша а пре свих од почасног председника нашег клуба, Ивана Тодорова. 

-Честитам Андреи Стојадинов на јос једном врхунском резултату, освојеном првом месту на Европском јуниорском купу у Румуниј рекао је Иван Тодоров. 

Андреа Стојадинов је на путу до злата остварила три победе. У финалу је савладала Габријелу Димитрову из Бугарске на ипон после 2:10 минута борбе. Претходно је савладала Ану Бребинару из Румуније ипоном  после 53 секунди борбе, а потом је била боља од Грузинке Наталије Кипшидзе, захватом за ипон после 3:26 минута борбе.

-Веома ми је драго због освојене златне медаље. Ово је било право место да се тестирам пред првенство Европе. Видела сам на чему сам, знам шта да поправим и мислим да ћу бити спремна за Европско. Идемо даље рекла је Андреа Стојадинов. 

Сличне вести
Последње вести