Андреа Стојадинов, Немања и Љубиша Мајдов лауреати ССАБ

Андреа Стојадинов, Немања и Љубиша Мајдов лауреати ССАБ

Спортски савез Београда изабрао је најбоље за годину на измаку. Лауреати за најсупешније спортисте у 2020 понели су чланови нашег трофејног џудо клуба. Андреа Стојадинов, Немања Мајдов и његов тренер и орац Љубиша Мајдов и они су по извору ССАБ најбољи спортисти престонице. 

Спортски савез Београда је ове године, због пандемије вируса ЦОВИД 19, доделу годишњих признања одржао у својим просторијама у складу са епидемиолошким мерама које су прописане од стране надлежних државних органа.

Председник Спортског савеза Београда Драган Томашевић истакао је да је 2020. година упркос пандемији, изузетно успешна за ССАБ. 

-Упркос великим изазовима и проблемима које је изазвала епидемија корона вируса, ова година је била веома успешна за Спортски савез Београда. Српски спорт, а посебно спорт у Београду је опстао. Није било лако, али успели смо да превазиђемо све то. Ову годину завршавамо доделом престижних признања и желимо да овој манифестацији и наградама дамо још већу вредност у годинама које су пред нама.

Сличне вести
Последње вести