Звездини тренери учесници међународног пројекта  "BE JUDO IN"

Звездини тренери учесници међународног пројекта "BE JUDO IN"

Представници Џудо клуба Црвена звезда, др Бојана Милићевић, Давор Колунџић и Милан Николић (секција за инклузивни џудо), овог викенда учествовали су на међународном стручном семинару у Великој Горици, у Хрватској, у оквиру пројекта "Be JUDO IN-be judo inklusive" - Еrasmus+. 

Велики пројекат под покровитељством ЕУ и Ерасмус спорта 2022 одржава се заједничкој организацији Џудо савеза Србије, Џудо савеза Словеније и Џудо савеза Хрватске. Домаћин и технички организатор семинара је био Џудо клуба ФУЈИ ( Велика Горица).  

-Познато је да је Џудо клуб Црвена звезда одувек и у сваком сегменту нашег спорта био и остао мотор развоја џудо спорта у Србији. Управо зато нам је и драго да је и наша секција за инклузивни џудо успешно ради -рекла је др Бојана Милићевић.  

Џудо клуб Црвена звезда у потпуности подржава све активности Џудо савеза Србије. 

-Константно усавршавање је изузетно важно као и у свим осталим сегментима рада. Драго нам је да смо овим путем дали су подршку Џудо савезу Србије и Џудо клубу Сенсеи Ин из Сомбора који су партнери овог пројекта. Посебно бих желела да се захвалим Управи нашег Клуба на несебичној подршци у раду секције за инклузивни џудо- истакла је др Бојана Милићевић. 

После Велике Горице учесници пројекта "Be JUDO IN-be judo inklusive" окупиће се 26. маја ове године у Љубљани и 7. октобра у Сомбору. 

Приложене фотографије

Сличне вести
Последње вести