Звездини сениори вицешампионски на Првенству Србије

Звездини сениори вицешампионски на Првенству Србије

Звездини сениори остварили су још један врхунски резултат на домаћој такмичарској сцени. Првенство Србије, централни догађај за сениоре у појединачној конкуренцији, црвено бели су завршили вицешампионски.

Позлатили су се Страхиња Бунчић ( до 66 кг) и Бојан Дошен ( до 100 кг). Вицешампионско звање припало је Светлани Дакић ( до 63 кг), Катарини Денић ( до 70 кг) I Милану Бунчићу. Бронзаним медаљама окитили су се Михаил Морохојев и Ања Обрадовић. Све похвале заслужиле су кадеткиње Емилија Лабовић ( до 57 кг) и Сара Ружичић ( до 78 кг) које у биле на корак до медаље I Првенство Србије за сениоре завршиле са пласманом на пето место.

Финале до 66 килограма био је дуел одличних борацаДениса Јуракића и Страхиње Бунчића. Тријумфовао је наш џудиста, узданица Црвене звезде.

-Ову медаљу посвећујем сину Стевану који је данас напунио шест месеци. Већ у среду путујем даље на Гран при, за сада све иде по плану- рекао је Страхиња Бунчић.

После борбе за медаљу на Гран прију у Дизелдорфу у пакленој конкуренцији, Бојан Дошен се позлатио у конкуренцији до 100 килограма.

-Прилично сам уморан после такмичења у Немачкој. Овде сам очекивао и драго ми је да сам такмичење завршио како сам желео. Захвалан сам мом клубу, мојој Црвеној звезди на подршци -рекао је Бојан Дошен.

Сличне вести
Последње вести