Звездини првотимци на ОТЦ у Мађарској

Звездини првотимци на ОТЦ у Мађарској

На добро позантом месту, на ОТЦ тренинг кампу у Мађарској, Орлови брусе форму за предстојеће Европско сениорско првенство чији ће домаћин бити престоница Бугарске (од 29. априла до петог маја 2022. 

Експедиција у саставу Андреа Стојадинов, Надежда Петровић, Марица Перишић, Ања Обрадовић, Јована Бунчић, Милица Жабић, Немања Милић, Страхиња Бунчић, Филип Јовановић, Дарко Брашњовић, Александар Кукољ и Бојан Дошен на татамију Олимпијског тренинг центра под стручним надзором тренера Владимира Јовичича, Алексе Стојадинова, Николе Николића, Марка Вукићевића и Мирослава Илића припремају се за централни спортски изазов у овом делу сезоне.

-Цела екипа је дошла добро физички припремљена и са великом жељом да што боље одраде овај тренинг камп. Дуго нисмо имали овако пуно такмичара који ће да наступе на сениорском Европском првенству. Предност велике екипе је тимски дух који носи наше такмичаре на сваком тренингу и помаже им да прегурају најтеже тренутке. Могу да кажем да ће џудо тим Србије наступити на Европском првенству са великим амбицијама за освајање медаља рекао је Владимир Јовичић, национални тренер. 

Сличне вести
Последње вести