​Звездини првотимци крећу у нове победе

​Звездини првотимци крећу у нове победе

Одлична атмосфера у тиму Црвене звезде обележила је први тренинг на традиционалном окупљању, када почетком сваког августа наше џудоке почињу са новом сезоном.

После изузетно напорног периода са интензивним међународним и домаћим такмичењима, како на екипном тако и индивидуалном плану, Звездини такмичари искористили су заслужени одмор, после кога су се орни и спремни за све спортске изазове, вратили у базу у Љутице Богдана.

-Као и у сваком спорту, тако и код нас, сада је на реду “прозивка” односно окупљање не само првотимаца већ и свих осталих селекција- рекао је Владимир Јовичић, шеф Стручног штаба Џудо клуба Црвена звезда.

Пуна сала одлично расположених џудиста, најбољи је знак за одличан почетак сезоне.

-После паузе сениорски и јуниорски тим наставлају са радом и полако, према плану улазимо у тренинг за други део сезоне. Главни циљ су нам Првенство света за сениоре и поход на Лигу шампиона. Јуниори настављају сезону, једном речју имамо све услове да наставимо са врхунским резултатима.

На Звездиним тренинзима чести су и “гости” па је тако било и овога пута. Трофејни српски џудиста, Александар Кукољ тренирао је са црвено белима.

-Имамо одличну сарадњу са Џудо клубом Раднички, чији је Аца члан. Увек је добро имати одличног, а у Ацином случају врхунског џудисту на тренинзима.

Први део припрема Звездини џудисти обавиће у српској престоници.

-Према плану Београд нам је база у овом периоду. Све што нам је потребно сада имамо на располагању управо у нашој кући што се јасно види и у атмосфери нашег тима. Сви су спремни за предстојеће спортске изазове -истакао је Владимир Јовичић. 

Сличне вести
Последње вести