Звездини џудисти спремни за Суперлигу Србије

Звездини џудисти спремни за Суперлигу Србије

Звездини џудисти у одличном расположењу очекују Суперлигу Србије. Најбоље домаће екипе снаге ће одмерити снаге у СЦ Мастер у Земуну, у суботу 26. новембра, док је завршница заказана за недељу 27. на добро познатој адреси: Спортски центар Шумице. 

-Имајући у виду број екипа као и промењени систем такмичења, очекује нас веома неизвестан викенд. Повећан је број екипа, сада нас је 12 и подељени смо у четири групе -рекао је Андрија Ђуришић, спортски директор ЏК Црвена звезда. 

Носиоци група су учесници плајофф-а из 2015 године. Новина је да ће осам екипа учествовати у завршници и да је четвртфинални репасаж, тако да ће сви гледаоци моћи да уживају не само у финалу већ и у борбама за трећа места. Ипак као и ранијих година Звездини џудисти имају само један циљ а то је освајање Суперлиге Србије. 

-Наше амбиције као екипе која је радила финале у  2015. години су познате и уверени смо да ћемо се попети степеник више. Поштујемо све наше противнике али ниједан други резултат за нас није опција. Као и увек Звезда и овога пута има јасан циљ истакао је Андрија Ђуришић. 

Сличне вести
Последње вести