Звездини џудисти отпутовали на тренинг камп Копаоник 2022

Звездини џудисти отпутовали на тренинг камп Копаоник 2022

Млади џудисти Црвене звезде данас су отпутовали на Копаоник где сада већ традиционално брусе форму за предстојећу сезону. У име ЏК Црвена звезда, чланове црвено беле екипе  испратили су Милан Вујко, директор и Никола Николић, спортски директор Клуба. 

Подмладак из свих Звездиних секција током наредних недељу дана боравиће у добро познатој џудо бази, хотелу Јуниор у Брзећу. Црвено бели борци тренираће под стручним вођством Немање Николића, Марка Манојловића, Мирка Познановића, Андрије Ђуришића и Давора Колунџића. 

-Интересовање је као и свих година за нам изузетно. Довољно је рећи да је број учесника троцифрен- рекао је Давор Колунџић тренер ЏК Црвена Звезда.

Млади џудисти полетарци, пионири и кадети на Копаонику према распореду тренираће три пута дневно.

-Распоред је добро познат, јутарња гимнастика а затим и два џудо тренинга где ћемо радити на техници I неизоставни рандори истакао је Андрија Ђуришић, тренер ЏК Црвена Звезда.

Уз одличне услове за боравак и тренинг у хотелу Јуниор, млади Звездини џудисти имаће довољно времена и за дружење.

-Као и сваке године уз рад и тренинге наше такмичаре очекују и шетње по Копаонику, дружење у диско клубу, као и заједничке прославе рођендана које су постала права традиција на нашим припремама-истакао је тренер Давор Колунџић. 

Сличне вести
Последње вести