Звездине јудоке бриљирале на Првенству Србије за јуниоре-Милан Бунчић најуспешнији

Звездине јудоке бриљирале на Првенству Србије за јуниоре-Милан Бунчић најуспешнији

Тријумфалан викенд за јудоке Црвене звезде. Уз две златне медаље освојене на ЕЈУ сениорском јудо купу у Сарајеву, јуниори нашег клуба бриљирали су на Првенству Србије у Београду. На татамију у Шумицама црвено бели џудисти освојили су три златне, сребрну и четири бронзана одличја.

Престижно звање најуспешнијег такмичара на Првенству Србије освојио је наш Милан Бунчић који је и тријумфовао у конкуренцији до 73 килограма. Титулу шампиона у тежинској категорјии до 81 килограма освојио је наш Немања Мајдов коме је ово прво такмичење после вишемесечне паузе. Најбољи доказ да је Немања у одличној форми показала је управо и ова златна медаља. Очекивано на највиши степеник победничког постоља стао је и наш Марко Сарић у категорији до 66 килограма.

Млади Илија Бунчић на премијери на Првенству Србије за јуниоре је одушевио и дошао до финала у категорији до 60 килограма. Са сребром освојеним у Шумицама додао је најмлаши Бунчић још једно вредно одличје у нашу клупску ризницу али је и изборио место на врху са браћом Миланом и Страхињом. Бронзану медаљу освојио је управо и трећи члан породице Бунчић, Страхиња, у дивизији до 73 килограма. Идентичан резултат остварио је и наш одлични Милош Мандић који је после само месец дана од повреде ипак успео да дође до врхунског резултата и обрадује све Звездаше вредним одличјем. У групу најбољих уписао се и Звездин супертешкаш Александар Крсмановић освајањем бронзаног одличја. Иако на крају, посебно истичемо једину медаљу, бронзу, освојену у женској конкуренцији коју је освојила наша Катарина Денић у категорији до 78 килограма. Честитке Звездиним јудокама на одличним резултатима 

Сличне вести
Последње вести